OM Sverige - Be

Bed med OM

Bön öppnar våra liv för Guds handlande och leder till förvandlade liv och samhällen. Genom bönen lär vi känna Gud och får se Guds rike komma i en trasig värld.

Be med oss:

  • att Gud sänder fler arbetare som går för att kommunicera evangeliet.
  • om en öppenhet för evangeliet bland dem som aldrig tidigare hört.
  • om uthållighet och mod för dem som just nu studerar språk och kultur bland olika folkgrupper för att återspegla Guds barmhärtighet.
  • om resurser, för lokalt ledarskap och djupare samhällspåverkan genom församlingsplanteringar och utvecklingsarbeten som pågår.

 “Jag törstar efter Gud,
efter den levande Guden”
Ps. 42

Vill du veta mer om hur du kan be och vad du kan be för kan du till exempel:

Använd gärna boken Operation World när du ber. Boken innehåller information om alla världens länder och är tänkt att vara ett böneredskap. Boken finns att köpa i vår butik, även som DVD. Ringa 036 18 44 91 eller skicka email till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för att beställa. Du kan också läsa boken på följande hemsida: www.operationworld.org

Och du… utan bön stannar OM. Uppmuntra dina vänner och din församling att be för OM och mission i världen. Om du vill anordna en kreativ bönekväll i din församling har vi tips och resurser som kan vara till hjälp.

Gud välsigne dig!