OM Sverige - Från 6 mån till 2 år

6 månader - 2 år

Detta är något för dig som vill satsa mellan sex månader och två år, vill bli använd av Gud på sätt du kanske aldrig drömt om, samtidigt som du växer i din relation till Honom.

Vi erbjuder träningsprogram där teori och praktik går hand i hand. Du kan bland annat arbeta praktiskt, evangelisera och göra sociala insatser. Utöver detta får du även bibel- och (där behov finns) språkundervisning. Teamen är internationella och arbetet leds av långtidsmissionärer.

Intagning sker i januari och augusti varje år då du tillsammans med andra svenskar åker till Go-konferensen som i janauri äger rum i Tyskland och under augusti i Nederländerna. Därefter åker du vidare till ditt utvalda fält.

Arbetet förankras långsiktigt tillsammans med lokala församlingar och andra missionärer. Du behöver ingen speciell utbildning för att åka ut, men har du en utbildning kan du ofta få användning för den.

På vår sida rekomenderar vi följande:

Logos Hope
Mellanöstern
Centralasien


Läs också mer om våra möjligheter på OM:s internationella hemsida

 

Intresserad?

Your Name(*)
Please let us know your name.

Your Email(*)
Please let us know your email address.

Cellphone(*)
Remember to include your area code!

Message(*)
Please let us know your message.

  

Jean Stråle
  • Jean Stråle
  • Missionscoach
  • 036 - 18 44 91

Intresserad?

Ring eller maila mig så pratar vi mer!

Även den längsta resa börjar med ett enda steg, och ett bra första steg är att höra av sig till oss på OM. Om du ger oss ditt telefonnummer så kan vi ringa upp dig.