OM Sverige - Centralasien

Centralasien

EvangelisationBistånd och UtvecklingFörsamlingsplanteringRättvisa

I många olika länder arbetar vi inom en rad olika områden: Genom församlingsgrundande arbete jobbar vi tillsammans med lokala troende för att grunda nya gemenskaper. Detta genom bl.a. barngrupper, evangelisation, ledarskapsträning, fängelsebesök och undervisning. Arbete bland studenterinnefattar olika aktiviteter på vårt nya studentcenter, konserter, spelkvällar och språklektioner.

Det finns även Alfakurser och andra bibelstudier. Dagligen besöker vi universitet för att träna nya människor och för att följa upp kontakter. Livet i staden fokuserar mycket på att bygga relationer och genom detta dela Jesu kärlek med människorna vi möter. På flera platser arbetar vi med utvecklingsprojekt där du kan använda din yrkesutbildning tillsammans med andra i ett internationellt team.

Språkstudier är i många fall en viktig del, då du med dina studier visar öppenhet, intresse och kärlek till kulturen och folket. I samtliga program fördjupas du i din relation till Gud och formas som efterföljare till Jesus. Det finns ett stort behov av erfarna och yrkeskunniga arbetare som villiga spendera en längre tid i något projekt. Vi söker språklärare, datalärare, allmänna lärare, läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter med mer.

Startpunkt: Januari eller augusti varje år
Längd: 1-2 år
Plats: Centralasien, varierande länder
Vem: Personer över 18 år, även par och familjer

 

Intresserad?

Your Name(*)
Please let us know your name.

Your Email(*)
Please let us know your email address.

Cellphone(*)
Remember to include your area code!

Message(*)
Please let us know your message.

  

Jean Stråle
  • Jean Stråle
  • Missionscoach
  • 036 - 18 44 91

Intresserad?

Ring eller maila mig så pratar vi mer!

Även den längsta resa börjar med ett enda steg, och ett bra första steg är att höra av sig till oss på OM. Om du ger oss ditt telefonnummer så kan vi ringa upp dig.