OM Sverige - Sydafrika

Sydafrika

Missions Discipleship Training

I Sydafrika finns en lärjungaträningsskola som är fokuserad på att hjälpa dig att leva som en överlåten kristen och bli utrustad för de framtida uppdrag som Gud har för dig. Du får lära dig mer om Gud, dig själv, att leva i team och få insikt i en rad olika sorters områden där du kan få tjäna Gud i en multikulturell miljö som garanterat ger dig en vidgad vy på världen.

I din grupp är det vanligtvis runt 70 deltagare från hela världen.

Startpunkt: Januari och augusti varje år
Längd: 1 termin med chans till förlängning
Plats: Utanför Praetoria, Sydafrika
Vem: Du som är över 18 år, även par

Efter skolans slut finns det också möjlighet att förlänga din vistelse med sex månader och jobba med en av våra partnerorganisationer:

AIDS Hope

Över 25 procent av Sydafrikas befolkning bär på HIV-viruset och mer än en miljon har blivit föräldralösa. Visionen är att samarbeta med andra för att ge hopp och omsorg både för de som drabbats av AIDS och deras anhöriga. Vi vill ge utbildning och resurser som bygger på kristna principer. Som del i arbetet kommer du att få informera och förebygga, motivera och mobilisera kyrkan att delta, du kommer också att vara bland de drabbade för att ge tröst och stöd.

SPORTS LINK

Du kan lira på dammiga fält i Sydafrika eller skruva bollar i Rwanda. Oavsett varifrån du kommer och vilket språk du talar, så finns det ett ämne som för oss alla tillsammans - SPORT. En mängd olika möjligheter finns för dig att använda din naturliga atletiska förmåga inom idrotten för att dela evangeliet.

OM SportsLink syftar till att hjälpa dem som är passionerade för Jesus och sport att använda sina talanger för Hans kungarike.

 

Intresserad?

Your Name(*)
Please let us know your name.

Your Email(*)
Please let us know your email address.

Cellphone(*)
Remember to include your area code!

Message(*)
Please let us know your message.

  

Jean Stråle
  • Jean Stråle
  • Missionscoach
  • 036 - 18 44 91

Intresserad?

Ring eller maila mig så pratar vi mer!

Även den längsta resa börjar med ett enda steg, och ett bra första steg är att höra av sig till oss på OM. Om du ger oss ditt telefonnummer så kan vi ringa upp dig.