OM Sverige - 1-2 år

1-2 år

EvangelisationBistånd och UtvecklingRättvisaMentorskap och Lärjungaträning


De flesta som åker ut med fartyget Logos Hope är ute i två år inom ramen för OM:s 2-årsprogram som innebär att man får Bibelträning och arbetar 40 timmar i veckan med någonting praktiskt ombord.

Tillsammans med runt 400 personer från 40-50 länder får du chansen att lära dig minst ett nytt yrke, detta medan du utvecklas i din tro och din bild av Gud formas och växer.

Logos Hope besöker hamnar runtom i världen där allmänheten får besöka den stora bokhandeln, caféet och olika events, här får besökare möjlighet att höra evangeliet eller bli styrkta i sin tro. Team sänds ut och besöker platser i land. Det hålls olika program, det ges tillfälle att prata med personer man träffar eller hjälper till praktiskt.

Du som åker ut med Logos Hope vill tjäna Gud genom praktiskt arbete och evangelisation. Du gillar att arbeta i team och tycker om att ha människor omkring dig. Du är beredd på mycket praktiskt arbete, högt tempo och hemskt mycket kul.

Intagning sker i januari och augusti varje år, då kommer du ombord tillsammans med 40-100 andra.

Ta chansen att få växa som människa och som kristen under 1 eller 2 intensiva år ombord på skeppet. Låt Gud forma dig och använda dig på ett sätt som du aldrig trodde var möjligt.

Fartygets hemsida »

Filmklipp från fartyget »Startpunkt: Januari och augusti varje år
Längd: 1-2 år
Plats: Logos Hope - se hamnschema på fartygets hemsida
Vem: Du som är över 18 år (även par och familjer men platserna är mer begränsade)

 

Intresserad?

Your Name(*)
Please let us know your name.

Your Email(*)
Please let us know your email address.

Cellphone(*)
Remember to include your area code!

Message(*)
Please let us know your message.

  

Jean Stråle
  • Jean Stråle
  • Missionscoach
  • 036 - 18 44 91

Intresserad?

Ring eller maila mig så pratar vi mer!

Även den längsta resa börjar med ett enda steg, och ett bra första steg är att höra av sig till oss på OM. Om du ger oss ditt telefonnummer så kan vi ringa upp dig.