OM Sverige - Om lägret

Om lägret

Teenstreets vision: att arbeta tillsammans med Guds församling för att inspirera och utrusta kristna ungdomar till att ha en verklig relation med Jesus och reflektera honom i sin vardag. 

Vem kan haka på?

Tonåring
Om du är mellan 13 och 17 år, så är TeenStreet för dig! Kom med en vän eller ta med dig hela din ungdomsgrupp. På TeenStreet kommer du möta människor i från hela världen, få nya vänner, lovsjunga tillsammmans med andra kristna, dyka ner i Bibeln, möta Gud genom bön, spela fotboll, skapa och lyssna till många coola band. Om du vill leva i en äkta relation med Jesus, så är TeenStreet rätt plats för dig.

Inte längre tonåring?
TeenStreet är inte bara för tonåringar men också för ledare och volontärer! Som en TeenStreet ledare får du leva nära din grupp med tonåringar under lägret och bli utrustad att betjäna tonåringar även efter TeenStreet. Som volontär är du med och betjänar tonåringar på olika sätt. Vi kan inte göra detta utan Dig!

Coach
Har du fyllt 20 år och älskar att arbeta med tonåringar? Kom med och bli en TeenStreet Coach! Som Coach är du ansvarig för en grupp på 6 svenska tonåringar och har möjligheten att investera i deras liv genom bibelstudier, gruppsamvaro, bön, sport och mycket annat kul.

Service Team
Jobba som volontär som del av Service Team! Tillsammans med ca 400 andra volontärer, är du med och gör TeenStreet möjligt! Hitta din uppgift i TeenStreets kafé, i bokhandeln, i köket, i säkerhetsteamet eller något annat som intresserar dig. På TeenStreet finns det många möjligheter att få betjäna andra!

Du måste ha fyllt 18 år för att få jobba med Service teamet.

Fler uppgifter
Om du har erfarenhet och stor kärlek och omsorg för tonåringar kan du också vara en del av bönetemet eller själavårdsteamet.

Kostnader

Priser för TeenStreet 2019 hittar du på TeenStreets hemsida.

När måste jag anmäla mig?

Anmälan för Teenstreet 2019 är nu STÄNGD. mer info på www.teenstreet.se.

 

Coach/M&M/Staff och Service Team

Ledardag

Du som vuxen och ledare på TeenStreet är viktig för oss. Därför har vi utformat en dag speciellt för dig. För att vi ska få tillfälle att investera i dig som ledare och ge dig verktyg för den roll du kommer ha under lägret. Om du aldrig tidigare åkt med i någon av dessa roller är dagen obligatorisk.

Ledardagen kommer äga rum lördagen 25:e maj 2019 i Ryttargårdskyrkan, Linköping

Vi ber dig prioritera denna dag och göra ert bästa för att komma med. Allt för att kunna tjäna Gud och våra tonåringar på bästa sätt under sommarens TeenStreet.

En dag på TeenStreet

07.00 Väckning | Wake up
08.00 Frukost | Breakfast
09.25 Huvudmöte | Main Meeting
11.00 Shhh Tid – din personliga tysta tid
          Shhh-Time – your personal quiet time
11.45 Net grupp – tid med din smågrupp
          Net Group – your small group time
13.00 Lunch | Lunch
14.00 Interaction Time – Seminarer, workshops, sport, tid med vänner...
          Interaction Time – Seminars, workshops, sports, time with friends...
18.00 Net Grupp & Middag
          Net Group & Supper
19.25 Throne Room – lovsångskväll
          Throne Room – Worship Night
21.15 Interaction Time
23.30 Net grupp
23.55 Lamporna släcks | Lights out

Att tänka på

Du måste ha med dig ett giltigt pass och europeiskt sjukförsäkringskort. Pass beställer du hos polisen, sjukförsäkringskort går att beställa kostnadsfritt via Försäkringskassan. Om något oförutsett händer måste man kunna visa vem man är, ex vid sjukdom.

Du måste också ta med sovsäck och liggunderlag/luftmadrass att sova på. Kudde kan vara bra också. :)

 

Intresserad? TeenStreet

Your Name(*)
Please let us know your name.

Your Email(*)
Please let us know your email address.

Cellphone(*)
Remember to include your area code!

Message(*)
Please let us know your message.

  

Hanna-Nordstrom webb
  • Hanna Nordström
  • TeenStreet Koordinator
  • 036 - 18 44 91

Intresserad?

Ring eller maila mig så pratar vi mer!

Även den längsta resa börjar med ett enda steg, och ett bra första steg är att höra av sig till oss på OM. Om du ger oss ditt telefonnummer så kan vi ringa upp dig.