OM Sverige - Upp till 6 månader

Upp till 6 månader

Kom, följ och formas. Under hela året ger vi dig möjlighet att i allt från sex dagar till sex månader komma i närkontakt med människor från andra kulturer. I internationella team är du med och ger av det du är och har, medan du formas och relationen till Gud fördjupas. Genom bön, kärlek och betjänande är du med och delar evangelium.


Missionsresor
Vill du investera en tid av ditt liv i ett helt nytt sammanhang? Vill du pröva på att leva i en annan kultur med ett internationellt team? Vill du använda din personlighet och dina färdigheter för att hjälpa andra? Då kan vi erbjuda dig flera alternativ på kortare eller längre resor som volontär. Ta chansen att hänga med på en oförglömlig resa som kommer att få dig att växa som lärjunge och ger dig minnen för livet.


Teamresor

Vi vill uppmuntra dig som är ledare i en ungdomsgrupp, bönegrupp eller annat sammanhang, att ta med en grupp ut på en missionsresa och se någonting nytt. Låt nya kulturer och perspektiv ge dig ett förnyat sätt att se på Jesus och hans församling. Få inblick i fantastiska missionsarbeten och låt dig bli inspirerad för världsmission.


Våra alternativ är ett axplock av olika möjligheter, du hittar många fler på OM:s internationella hemsida