OM Sverige - Blogg

TeenStreet '18 Hemma igen - Communication

Skriven av Helen Winzell (foto: Josefin Winzell), i TeenStreet

Helen

Jag heter Helen Winzell och har haft ett av de mest inspirerande uppdragen jag kan tänka mig på TeenStreet. Jag har nämligen ingått i kommunikationsteamet. Dels har jag skrivit artiklar för OM:s internationella webbsida, dels har jag ansvarat för att hitta olika människor som kan skriva om sina upplevelser i den här bloggen. Ja, och så har jag lekt lite med OM Sveriges Facebook-konto också för att visa glimtar av vad den här veckan handlar om – både högt och lågt.

Arbetet har varit intensivt men så oerhört roligt och givande. Det är särskilt inspirerande att se hur många som blir tillfrågade blir så taggade av att få berätta om sina gudsupplevelser och om vad det är som driver dem till att åka till TeenStreet. Det är ersättning nog för det arbete jag lägger ner.

Nu är det några dagar sedan vi kom hem från Tyskland. Det tar ett tag att landa, måste jag säga. Dels blir man rätt sliten kroppsligt efter ett antal tältnätter och många timmar på resande fot, dels finns det så många intryck att bearbeta. Det gäller alltså att både sova ikapp, dela sina upplevelser med andra och ta sig tid att reflektera. Men oavsett hur sliten jag har känt mig efteråt, längtar jag redan efter att få ingå i kommunikationsteamet nästa år igen. Det vore fantastiskt om du ville åka med också! Det finns en plats för alla, och TeenStreet-veckan är ett fantastiskt tillfälle att både upptäcka och använda sina gåvor.

Hoppas vi ses i Offenburg 2019!